BULAŞICI HASTALIKLAR HK.

SEVGİLİ ÖĞRENCİ, DEĞERLİ VELİLERİMİZ;

Mevsimsel koşullar sebebi ile yaşanabilecek hastalıklar ile ilgili dikkatinizi çekmek istediğimiz hususlar bulunmaktadır.

Okul, hastane, alışveriş merkezi, park, ulaşım araçları gibi toplu alanlarda bulaşıcı hastalıklar hızla yayılabilmektedir.

Kuluçka dönemini tamamlamamış hastalıklar kişiden kişiye kolaylıkla geçebilmekte ve yayılabilmektedir.

Kurumumuz İbrahim Yücel Okulları olarak tüm hijyen koşullarını hassasiyetle uygulamakta, gerekli tedbirleri uzmanlarımızın gözetimi ve yönlendirmesinde sağlamaktayız.

Siz değerli velilerimizden ricamız bulaşıcı hastalığa yakalanmış öğrencilerimizi okul idaremiz ve ilgili öğretmeni bilgilendirmek sureti ile evlerinde dinlendirmeniz ve en yakın sıra arkadaşından kampüsümüzde ki tüm öğrencilerimizin  korunmasını sağlanması konusunda hassasiyet göstermenizdir.

Saygı ve sevgilerimizle…

Okul Yönetimi