LGS'YE HAZIRLIK

LGS’ye hazırlık 5-6-7-8 .sınıfları kapsayan uzun bir süreçtir aslında .Bilişsel ve duyuşsal alanda öğrencilerimiz 5.sınıftan itibaren aşama aşama hazırlanır.Okuma,okuduğunu anlama ,tablo grafik okuma,sözel mantık,mantık muhakeme ,yeni nesil soruları çözmeye  yeteneklerini geliştirmeye yönelik çalışmalar yapılır.Sınavlarına hazırlık çerçevesinde uyguladığımız program sadece sınav odaklı bir program olmakla kalmayıp öğrencinin bir üst seviye olan lise akademik yaşamında ihtiyacı olan altyapıya da sahip olmasını sağlıyor.

Uygulanan program sayesinde, sadece başarılı olan öğrencileri üst seviyeye çıkarmayı değil bütün öğrencilerimizin toplu başarısını amaçlıyoruz.

Sınavlara hazırlık programının temelini öğrencilerimizin sınavda çıkan derslerdeki tüm konuları eksiksiz bir şekilde öğrenmeleri sağlayarak; bu süreçte sistemli bir programa tabi tutuyoruz.