BAŞARILARIMIZ

2019 /2020  Okul Sporları Yıldız kızlar Hentbol Müsabakalarında İl 3.cüsü

2019/2020 Okul Sporları Yıldız Erkek Hentbol Müsabakalarında İl 3.cüsü

2019 LGS BAŞARILARIMIZ

Devlet Fen Liselerine Yerleştirme Puanı Alan 55 Öğrencimizle Başarı geleneğimiz Bozulmadı.

6 Öğrenci MALATYA FEN LİSESİ

4 Öğrenci FETHİ GEMUHLUOĞLU LİSESİ

1 Öğrenci ISPARTA  SÜLEYMAN DEMİREL FEN LİSESİ

1 Öğrenci ANKARA GAZİ ANADOLU LİSESİ

1 Öğrenci İZMİR BORNOVA ANADOLU LİSESİ

6 Öğrenci AKÇADAĞ FATİH FEN LİSESİ

1 Öğrenci ARAPGİR  FEN LİSESİ

1 Öğrenci İSTANBUL KADİR HAS ANADOLU LİSESİ

7 Öğrenci MALATYA ANADOLU LİSESİ

10 Öğrenci MALATYA LİSESİ

1 Öğrenci ELAZIĞ CEMİL MERİÇ FEN LİSESİ

2019 Okul Sporları Tenis Müsabakaları Küçük Kızlar İl 2. si

2019 Okul Sporları Tenis Müsabakaları Küçük Erkekler İl 3.

2019 Okul Sporları Hentbol Müsabakalarında Küçük Erkekler il 1.si

2019 Okul Sporları Hentbol Müsabakalarında Küçük Kızlar il 1.si

2019 Okul Sporları Yüzme Yarışmalarında  Minik A Erkekler il 2.si

2019 Okul Sporları Yüzme Yarışmalarında Minik A Kızlar İl 2.si

2019 Okul Sporları Yüzme Yarışmalarında Küçük Kızlar İl 3.sü

2019 Okul Sporları Yüzme Yarışmalarında Yıldız Erkek İl 3.sü

2019 Okul Sporları Yüzme Yarışmalarında Yıldız Kızlar İl 4.cüsü

2019 Okul Sporları Yüzme Yarışmalarında Küçük Erkek İl. 4 cüsü

* 2019 Okul Sporları Spor Tırmanışında Minik Erkekler kategorisinde okulumuz Malatya 2.si

2019 Okul Sporları Spor Tırmanışında  Minik Kız kategorisinde okulumuz Malatya 2.si

2019  Okul Sporları Spor Tırmanışında Küçük Kız kategorisinde okulumuz Malatya 3.sü olmuştur.

* 2019 Okul Sporları Jimnastik yarışmasında Minik B Erkekler takımımız il birincisi, Minik B Kızlar takımımız il ikincisi, Minik A Kızlar takımımız il üçüncüsü olmuştur. Ayrıca Minik A bireysel kızlar yarışmalarında bir öğrencimiz kendi kategorisinde il 4. , Yıldız kız kategorisi bireysel yarışmalarında okulumuzu temsil eden bir öğrencimiz kendi kategorisinde  il ikincisi olmuştur.

• * 2019 Okul Sporları Satranç Turnuvasında Minik A Kızlar Kategorisinde 1.takımımız il Birinciliği, Minik A Kızlar kategorisinde 2.takımımız il Dördüncülüğü, Küçük Kızlar kategorisinde il üçüncülüğü, Ayrıca Yıldızlar genel kategorisinde 1.takımımız İl Birinciliği 2. Takımımız İl ikincisi olmuştur.
  •  * 2019  Okul Sporları  Futsal müsabakalarında okulumuz yıldızlar kategorisinde, İl İkincisi olmuştur.
  • 2018 LGS BAŞARILARIMIZ;
  • * Galatasaray Lisesi                         1 Öğrenci
  • * Kabataş Erkek Lisesi                     1 Öğrenci
  • * Ankara Atatürk Lisesi                    1 Öğrenci
  • * Kadıköy Anadolu Lisesi                 1 Öğrenci
  • * Malatya' da Devlet Fen Liselerine Yerleştirme Puanı Alan 51 Öğrenci
  •   * 2018 Okul Sporları Yüzme Yarışmalarında  Küçük Kızlar İl 3.lüğü
  •   *2018 Okul Sporları Yüzme Yarışmalarında Küçük Erkekler İl 2.liği
  •   *2018 Okul Sporları  Yüzme Yarışmalarında Yıldız Kızlar İl 1.liği
  •   *2018 Okul Sporları Hentbol müsabakalarında Yıldız Kızlar  İl 4.liği
  •   *2018 Okul Sporları Jimnastik yarışmalarında Minik A kızlar İl 3. lüğü
  •   * 2018 Okul Sporları Jimnastik yarışmalarında Küçük kızlar İl 1.liği
  •   * 2018 Okul Sporları Satranç Turnuvasında Küçükler Karma kategorisinde İl 2.liği
  •   * 2018 Okul Sporları Satranç Turnuvasında Yıldız Genel kategorisinde İl 2.liği
  •   * 2017 Teog 500 puan üzerinden  463.097 ortalama ile başarı geleneğimiz devam ediyor.
  • * 2017 Teog 1.sınav Ortalaması 89.15 ortalama ile başarı geleneğimiz devam ediyor.
  • * 2016 Teog 500 puan üzerinden 454.052 okul ortalaması ile başarı geleneğimiz artarak devam ediyor.
  • * 2016 Teog 2.sınav ortalaması 90.52 ortalama ile başarının adresi yine değişmedi.
  • * 2016 Teog 1. Sınav Ortalaması 89.27 ortalama ile yine zirvenin adresi değişmedi.
  • * Sağlık ve Hijyen kurallarına uygunluk bakımından 2015 - 2017 BEYAZ BAYRAK "

• * 2016 Okullar arası yıldızlar futbol turnuvasında grup 2.liği
  • * 2016 Okullar arası Minik kızlar  Cimnastik il 2.liği
  • * 2016 Okullar arası küçük kızlar yüzme il 1.liği
  • * 2016 Okullar arası satranç turnuvasında Yıldızlar kategorisinde Malatya 1.liği ve 3.lüğü
  • * 2015 Teog sınavında 454,46 ortalama ile malatya da zirvede
  • * 2015 Teog 1.sınav ortalaması 89.39 Malatya da yine zirvede
  • * 2014 Teog sınavında 448.27 ortalama ile malatya da zirvede
  • * 2013 Seviye Belirleme Sınavında Kazandırma ve Yerleştirme oranında %100 başarıyla malatya da zirvedeyiz. Öğrencilerimizin %76 sı malatyanın tercih edilen en iyi liselerine yerleşti.
  • * 2012 Seviye Belirleme Sınavında Kazandırma ve Yerleştirme oranında %100 başarı
  • * 2011 Seviye Belirleme Sınavında Kazandırma ve Yerleştirme oranında %100 başarı
  • * 2011  Türkiye Geneli Monami Resim Yarışmalarında 3 Madalya ve Başarı Belgeleri
  • * 2011 Malatya Okullar arası Satranç Turnuvası il birinciliği
  • * 2011 Malatya Okullar arası Satranç Turnuvası Yıldızlar kategorisi il dördüncülüğü
  • * Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2011-2012 Okullar arası Satranç turnuvasında Küçükler kategorisinde ilçe 3.'lüğü,
  • * Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2011-2012 Okullar arası Satranç turnuvasında Yıldızlar kategorisinde ilçe 1.'liği,ilçe 2.'liği ve ilçe 3.'lüğü kazanmışlardır.
  • * Malatya Bilim ve Sanat Merkezi tarafından yapılan 2011 yılı BİLMEFOL Fen ve Matematik Olimpiyatı sınavında  Malatya Birinciliği
  • * 2010 Seviye Belirleme Sınavında Kazandırma ve Yerleştirme oranında %100 başarı
  • * 2010 Mamatya matematik yarışmasında il İkinciliği, Üçüncülüğü ve Mansiyon Ödülü,
  • * 2010 İlköğretim okulları arasında yapılan Satranç Turnuvasında Küçükler ve Yıldızlar kategorisinde ilçe Birinciliği ve İkinciliği,