Özel İbrahim Yücel Okulları Kahvaltı listesi

OCAK  AYI ANASINIFI,1.SINIF SABAH KAHVALTI - İKİNDİ KAHVALTI LİSTESİ
TARİH SABAH KAHVALTISI İKİNDİ KAHVALTISI
02.01.2020  PERŞEMBE  PEYNİRLİ SANDVİÇ, ZEYTİN,HELVA, SÜT ISLAK KEK, BİTKİ ÇAYI
03.01.2020     CUMA  SİMİT, PEYNİR, ZEYTİN, HAŞLANMIŞ YUMURTA, REÇEL, SÜT TATLI, MEYVE SUYU
06.01.2020   PAZARTESİ TERE YAĞI,BAL, PEYNİR, ZEYTİN,SÜT HAVUÇLU KEK, MEYVE ÇAYI
07.01.2020                 SALI  SUCUKLU YUMURTA, PEYNİR, ZEYTİN, IHLAMUR ÇAYI TUZLU KURABİYE, MEYVE SUYU
08.01.2020   ÇARŞAMBA  TEREYAĞI, REÇEL, KAYMAK,ZEYTİN, PEYNİR,SÜT MEYVE TABAĞI
09.01.2020  PERŞEMBE  HAŞLANMIŞ YUMURTA, HELVA, BEYAZ PEYNİR,SIKMA PORTAKAL SUYU TATLI, MEYVE SUYU
10.01.2020  CUMA  PEYNİRLİ SANDVİÇ, ZEYTİN, BAL, SÜT BAKLAVA, MEYVE ÇAYI
13.01.2020   PAZARTESİ TAHİN-PEKMEZ, CEVİZ, PEYNİR,,ZEYTİN, BİTKİ ÇAYI MEYVE TABAĞI
14.01.2020   SALI YUMURTALI OMLET,PEYNİR,REÇEL,PORTAKAL SUYU PUDİNG
15.01.2020   ÇARŞAMBA  TOPİ  PEYNİR,YEŞİL ZEYTİN,BAL,TEREYAĞI,IHLAMUR ÇAYI ISLAK KEK, ADA ÇAYI
16.01.2020    PERŞEMBE  SİMİT,KREM PEYNİR,REÇEL,ADA ÇAYI MEYVELİ KEK,IHLAMUR
17.01.2020      CUMA  HAŞLANMIŞ YUMURTA, KAŞAR PEYNİRİ,SİYAH ZEYTİN,ADA ÇAYI ZEYTİNLİ POĞAÇA,MEYVE SUYU